Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 159 2.4 JTDM SW 200к.с автоматик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 159 2.4 JTDM SW 200к.с автоматик

Здравейте.Предстой ми да си закупя въпристният автомобил,но имам едно притеснение с автомата.Когато съм на Р давам на директна и като отпусна спирачката се чува едно чукане. Само на 1-ва го прави.След това не се усеща като привключва.Тампон на скоростната кутия ли е или нещо сериозно?Кажете за какво друго да се огледам.Благодаря

Да не е от спирачките, тъй като ппи автомата винаги са под напрежение и когато си на d реално държиш колата на място със спирачките!
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от Бат Генчо Покажи съобщение
      Здравейте.Предстой ми да си закупя въпристният автомобил,но имам едно притеснение с автомата.Когато съм на Р давам на директна и като отпусна спирачката се чува едно чукане. Само на 1-ва го прави.След това не се усеща като привключва.Тампон на скоростната кутия ли е или нещо сериозно?Кажете за какво друго да се огледам.Благодаря
      Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
      Да не е от спирачките, тъй като ппи автомата винаги са под напрежение и когато си на d реално държиш колата на място със спирачките!
      Сменяни са накладките.Дали е възможно този вариант?Нещо друго да ми кажеш да гледам?

Comment

Сменяни са накладките.Дали е възможно този вариант?Нещо друго да ми кажеш да гледам?
        Ама то не е да задържат спирачките.Когато съм на Р с натисната спирачка давам на Д и във момента който пусна спирачката почуква и го прави само при потегляне !

Comment

Ама то не е да задържат спирачките.Когато съм на Р с натисната спирачка давам на Д и във момента който пусна спирачката почуква и го прави само при потегляне !
          От кой град ще я купуваш?
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

При мен го имаше това чукане при отпускане на спирачката при потегляне.
            Оправи се след смяна на накладки, дискове и раздвижване май на апаратите, защото май ми казаха, че били задържали. Сега нямам такъв проблем.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD SW 02, Alfa Romeo 159 2.4 JTDm SW 07 Q-Tronic

Comment

Първоначално публикувано от Juventino Покажи съобщение
              При мен го имаше това чукане при отпускане на спирачката при потегляне.
              Оправи се след смяна на накладки, дискове и раздвижване май на апаратите, защото май ми казаха, че били задържали. Сега нямам такъв проблем.
              От Балчик.Момчето ми каза,че е сменял накладки и му казали че било от тампон на скористна кутия,който струвал 300лв?

Comment

От Балчик.Момчето ми каза,че е сменял накладки и му казали че било от тампон на скористна кутия,който струвал 300лв?
                Да си смени тампона и я вземи тогава,след тест разбира се.Защото да не се окаже нещо в самата кутия,което вече е проблем.
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                  Да си смени тампона и я вземи тогава,след тест разбира се.Защото да не се окаже нещо в самата кутия,което вече е проблем.
                  Да това е идеята.Ще го смени и ако не се оправи ще търся друга.

Comment

Working...
                  X